IM-event 2021 verplaatst naar 2022

13-12-2021

Sinds medio november 2021 zijn er verdergaande coronamaatregelen van kracht. Het liefst zet Rijkswaterstaat een event neer dat ruimte biedt aan samenwerking en netwerken. Dat gaat met de huidige maatregelen onvoldoende lukken. Daarom verzetten we het IM-event naar 2022.

Rijkswaterstaat, hoofdorganisator van het IM-event, gaat op zoek naar een goed moment. Een moment waarop de cijfers zeer waarschijnlijk laag zijn, er hopelijk ook minder maatregelen van kracht zijn en iedereen met vertrouwen naar een fysiek evenement wil gaan.  

RWS gaat aan de slag met het vinden van passende nieuwe data en het verder voorbereiden van een super IM-event in het nieuwe jaar. Houd deze website en www.incidentmanagement.nl in de gaten voor meer nieuws, want wordt vervolgd… Mocht u de uitnodiging voor het IM-event 2021 eerder niet hebben ontvangen, stuur dan een mailtje naar pbim@rws.nl met uw naam en e-mailadres. Dan zet RWS u op de lijst en krijgt u de uitnodiging direct in uw mailbox. 

Afbeeldingen

Contact

STIMVA
Papendorpseweg 101, Utrecht
Tel: 088-797 3650

Of e-mail ons 

Over STIMVA

Disclaimer:
De informatie op deze website wordt met grote zorg samengesteld en gepresenteerd. Toch kan het voorkomen dat er iets niet klopt. We kunnen de informatie dan direct wijzigen, zonder dit eerst aan te kondigen. STIMVA is bovendien niet aansprakelijk voor elke vorm van schade die ontstaat door deze website te bezoeken.

 

Cookie-instellingen