English (United States) nl-NL
zaterdag 27 november 2021
   

Hoog niveau bergingsbedrijf Stouwdam niet onopgemerkt

Op 7 oktober bracht directeur Wegverkeersmanagement van Rijkswaterstaat David van Baarle samen met Officier van Dienst Eelco Bollee en verkeersauditor Ben de Bruijn een bezoek aan bergingsbedrijf Stouwdam in Oldebroek. Verkeersauditoren Ben de Bruijn en Tom den Hertog hadden vastgesteld dat Stouwdam al jaren op een zeer hoog niveau zijn bergingen uitvoert: professioneel, planmatig, zorgvuldig, vlot en veilig. Een voorbeeld voor iedere berger!

 

Lees meer ...

IM-event 2021 verplaatst naar 2022

Afgelopen vrijdag heeft het kabinet verdergaande coronamaatregelen afgekondigd. Het liefst zetten we een event neer dat ruimte biedt aan samenwerking en netwerken. Dat gaat met de huidige maatregelen onvoldoende lukken. Daarom verzetten we het IM-event naar het voorjaar van 2022.

Lees meer ...

Meld je nu aan voor het IM-event!

Het is zo ver: graag nodigen we je bij deze uit om je aan te melden voor het IM-event 2021! Motto van het event is dit jaar: één team, één taak. Ieder van ons, van welke organisatie je ook bent, draagt bij aan een veilige en snelle afhandeling van incidenten. Samenwerking is daarbij superbelangrijk. Daarom is het fijn om elkaar op 24 november en 1 december - fysiek of digitaal - te kunnen ontmoeten, in gesprek te gaan over de dagelijkse IM-praktijk en kennis uit te wisselen. 

MEER INFORMATIE EN AANMELDEN

Programma
We bieden dit jaar een hybride IM-event aan, zodat er zowel digitaal als fysiek (maximaal 350 deelnemers per dag/locatie) deelgenomen kan worden, maar altijd met inachtneming van de dan geldende coronamaatregelen. We hebben in samenwerking met vertegenwoordigers van diverse IM-partners een leerzaam en leuk programma gemaakt dat voor iedere IM-professional interessant kan zijn. In gesprek over grote e-voertuigen? Een REVI maquette training volgen? Meer horen over smartphonegebruik en de impact op IM? Dit en meer kan allemaal! Bekijk het volledige programma hier.

Data en locaties
Het IM-event vindt plaats:

  • Op woensdag 24 november bij congrescentrum 1931, Oude Engelenseweg 1 te Den Bosch.
  • Op woensdag 1 december bij evenementenlocatie Hart van Holland, Berencamperweg 12 te Nijkerk.

Digitale deelnemers doen dat natuurlijk vanuit huis of de werkplek en kunnen ook kiezen welke dag er wordt deelgenomen.

Aanmelden kan tot uiterlijk 12 november. Zoals gezegd hebben we plek voor 350 fysieke deelnemers. Ook kunnen we bij sommige workshops een maximaal aantal deelnemers kwijt. Zo blijft de kwaliteit van de interactie goed. Wees er dus snel bij want vol = vol!

Graag tot ziens op 24 november of 1 december!
 

Lees meer ...

Bijdrage vrachtauto-incidenten aan files lager dan bijdrage van incidenten met personenauto’s

Jaarrapport 2020

In 2020 werd 2,2% van de files veroorzaakt door vrachtauto-incidenten en 9,7% door incidenten met personenauto’s. Dit blijkt uit de jaarrapportage 2020 van de Stichting Incident Management Vrachtauto’s (STIMVA). Ook zijn er in 2020 8,9% minder meldingen van vrachtauto-incidenten geweest dan in 2019.

 

Lees meer ...

Save the date: IM-event 2021

Met veel plezier kondigen we hierbij aan dat het IM-event dit jaar plaatsvindt op woensdag 24 november en woensdag 1 december! Het IM-event is hét evenement voor en door IM-professionals, waarbij ontmoeten, de samenwerking versterken en kennis uitwisselen centraal staan. Daar wil je toch bij zijn?!

Lees meer ...

Herinnering indienen verzoek tot deelname aanbesteding zware berging

Bergingsbedrijven die willen meedoen aan de aanbesteding zware berging, kunnen hun verzoek tot deelname uiterlijk nog tot vrijdag 18 juni 15.00 uur indienen via Tenderned. Verzoeken tot deelname die na het verstrijken van deze deadline nog binnen komen, kunnen helaas niet meer in behandeling worden genomen.

Lees meer ...

Gebruik Tenderned bij aanbesteding zware berging

Naar aanleiding van het bericht over de start van de aanbesteding zware berging en de inlichtingenbijeenkomst op 25 mei, bleken er wat vragen te zijn over het gebruik van Tenderned. Hier volgt nadere informatie.

Lees meer ...

Herinnering: inlichtingenbijeenkomst aanbesteding zware berging 25 mei

Vorige week is de aanbesteding zware berging gestart. Hiervoor vindt op 25 mei om 13.00 uur een inlichtingenbijeenkomst plaats.

Lees meer ...

Aanbesteding zware berging gestart, inlichtingenbijeenkomst op 25 mei

Op vrijdag 14 mei heeft Rijkswaterstaat de aanbesteding zware berging gepubliceerd op Tenderned. Hiermee is de aanbesteding officieel gestart. 

Lees meer ...

Nieuwe versie Eisen Zware Berging mei 2021

Er is een nieuwe versie van de Eisen Zware Berging mei 2021 verschenen. Deze bevat wijzigingen, verduidelijkingen en verbeteringen ten opzichte van de voorgaande versie.

Lees meer ...page 1 of 6 1 2 3 4 5 6 >

Home   |   Nieuws   |   Over ons   |   Trends   |   Documenten   |   Klachten   |   Toetreding   |   Contact
Copyright 2010 by DotNetNuke Corporation