en-USnl-NL
Wednesday, October 20, 2021
   

Save the date: IM-event 2021

Met veel plezier kondigen we hierbij aan dat het IM-event dit jaar plaatsvindt op woensdag 24 november en woensdag 1 december! Het IM-event is hét evenement voor en door IM-professionals, waarbij ontmoeten, de samenwerking versterken en kennis uitwisselen centraal staan. Daar wil je toch bij zijn?!

Read more ...

Herinnering indienen verzoek tot deelname aanbesteding zware berging

Bergingsbedrijven die willen meedoen aan de aanbesteding zware berging, kunnen hun verzoek tot deelname uiterlijk nog tot vrijdag 18 juni 15.00 uur indienen via Tenderned. Verzoeken tot deelname die na het verstrijken van deze deadline nog binnen komen, kunnen helaas niet meer in behandeling worden genomen.

Read more ...

Gebruik Tenderned bij aanbesteding zware berging

Naar aanleiding van het bericht over de start van de aanbesteding zware berging en de inlichtingenbijeenkomst op 25 mei, bleken er wat vragen te zijn over het gebruik van Tenderned. Hier volgt nadere informatie.

Read more ...

Herinnering: inlichtingenbijeenkomst aanbesteding zware berging 25 mei

Vorige week is de aanbesteding zware berging gestart. Hiervoor vindt op 25 mei om 13.00 uur een inlichtingenbijeenkomst plaats.

Read more ...

Aanbesteding zware berging gestart, inlichtingenbijeenkomst op 25 mei

Op vrijdag 14 mei heeft Rijkswaterstaat de aanbesteding zware berging gepubliceerd op Tenderned. Hiermee is de aanbesteding officieel gestart. 

Read more ...

Nieuwe versie Eisen Zware Berging mei 2021

Er is een nieuwe versie van de Eisen Zware Berging mei 2021 verschenen. Deze bevat wijzigingen, verduidelijkingen en verbeteringen ten opzichte van de voorgaande versie.

Read more ...

Uitfaseren bergingsvoertuigen met 5,5-tons asliftinstallatie bij zware bergingen

Rijkswaterstaat heeft besloten bij zware bergingen op IM-wegen per 1 januari 2026 geen gebruik meer te maken van 5,5-tons bergingsvoertuigen. Voor de korte termijn betekent dit, dat vanaf 1 oktober 2021 geen vrijstelling meer zal worden verleend aan nieuwe eigenaren van tweedehands 5,5-tons voertuigen. Het per 1 januari 2026 verplicht bergen met een 7-tons voertuig komt terug als bijlage van de ‘Eisen zware berging’ in de aankomende aanbesteding. Rijkswaterstaat ziet zich genoodzaakt tot dit besluit vanwege het veranderende wagenpark.

 

Read more ...

Vooraankondiging aanbesteding zware berging gepubliceerd

Op donderdag 18 maart heeft Rijkswaterstaat de vooraankondiging van de aanbesteding zware berging gepubliceerd op Tenderned. De vooraankondiging geeft onder andere inzicht in de voorlopige planning van de aanbesteding en laat zien wanneer welke mijlpalen, bijeenkomsten en deadlines op de rol staan. Bergingsbedrijven die willen meedingen naar het contract, kunnen zich met behulp van de gegeven informatie voorbereiden op het komende aanbestedingsproces. Klik hier voor de publicatie op Tenderned.

Read more ...

Vrachtauto-ongevallen steeds sneller afgehandeld

In 2019 was 56% van de ongevalsbergingen met vrachtauto’s binnen één uur afgehandeld. In 2016 lag dit percentage nog op 49%. Dit blijkt uit de jaarrapportage 2019 van de Stichting Incident Management Vrachtauto’s (STIMVA).

Read more ...

Brief stand van zaken inkooptraject Zware Berging op Tenderned gepubliceerd

Op Tenderned is een brief is gepubliceerd over de stand van zaken inkooptraject Zware Berging.

 

Read more ...page 1 of 5 1 2 3 4 5 >

Home   |   Nieuws   |   Over ons   |   Trends   |   Documenten   |   Klachten   |   Toetreding   |   Contact
Copyright (c) 2021 Stichting Incident Management